Agenda

Hier houden we jullie op de hoogte van de activiteiten. De rode datum-blokjes zijn voor CorpoNet activiteiten de grijze voor activiteiten van externe partijen, wel gerelateerd aan onze sector uiteraard.

In 2020 zijn we gestart met een nieuw CorpoNet online event genaamd KennisBites; korte online sessies. De bites zijn gratis voor onze leden en duren maximaal 45 minuten. De inhoud wordt verzorgd door experts én CorpoNet-leden en we belichten één onderwerp per keer. Kennis en ervaring met dat onderwerp worden gepresenteerd en er is ruimte voor interactie. We gebruiken hiervoor het Microsoft Teams platform. Om zoveel mogelijk kennis te delen zijn de KennisBites toegankelijk voor alle medewerkers van woningcorporaties die lid zijn van CorpoNet. Voor vragen, tips of ideeën voor een KennisBite zijn wij via de mail bereikbaar: info@corponet.nl

15 september 2021

Marije de Vreeze van Vidomes heeft tijdens de Aedes-Innovatieboost het idee naar voren gebracht om gezamenlijke RPA-toepassingen te ontwikkelen. Dit webinar maakt daar onderdeel van uit.

28 september 2021

Rookmelders zijn vanaf 1 juli 2022 verplicht in alle (dus ook bestaande) woningen. Echte veiligheid gaat verder dan alleen de keuze voor de juiste rookmelders. Hoe geef je zo’n grootschalig project handen en voeten? Wat komt er allemaal bij kijken? Waar moet je aan denken? En hoe zorg je dat je bewoners hier zo min mogelijk mee belast?

5 oktober 2021

DPIA: Wat is het? Wie ‘doet’ het? Wanneer doe je het? en levert het mogelijk ook nog wat voor je organisatie op? Je komt erachter tijdens deze KennisBite in samenwerking met M&I/Partners en Thuisvester.

13 oktober 2021

Wel of geen chatbot inzetten in de communicatie met de huurder? Andrea van der Vaart en Mirjam Cassée (Chaptr2) weten inmiddels veel over chatbots en deze kennis willen ze graag met ons delen.

19 oktober 2021

Hoe maak en houd je je medewerkers digitaal vaardig? VVA innovatisering ontwikkelt daar diverse tools voor en Woonkracht10 ging ermee aan de slag.