Agenda

Hier houden we jullie op de hoogte van de activiteiten. De rode datum-blokjes zijn voor CorpoNet activiteiten de grijze voor activiteiten van externe partijen, wel gerelateerd aan onze sector uiteraard.

In 2020 zijn we gestart met een nieuw CorpoNet online event genaamd KennisBites; korte online sessies. De bites zijn gratis voor onze leden en duren maximaal 45 minuten. De inhoud wordt verzorgd door experts én CorpoNet-leden en we belichten één onderwerp per keer. Kennis en ervaring met dat onderwerp worden gepresenteerd en er is ruimte voor interactie. We gebruiken hiervoor het Microsoft Teams platform. Om zoveel mogelijk kennis te delen zijn de KennisBites toegankelijk voor alle medewerkers van woningcorporaties die lid zijn van CorpoNet. Voor vragen, tips of ideeën voor een KennisBite zijn wij via de mail bereikbaar: info@corponet.nl

17 juni 2021

In samenwerking met de Alliantie heeft ASG Nederland een effectief bewonersprogramma ontwikkelt om efficiënter met energie om te gaan. Wil jij ook jullie huurders hierbij helpen, meld je dan aan voor deze KennisBite.

24 juni 2021

Martijn van Dijk deelt met ons de inzichten uit de Proeftuin Circulariteit van deltaWonen

29 juni 2021

Wil jij met inzichten uit data aan de slag of nieuwsgierig naar wat er allemaal mee kan? Dan is KennisBite #26 iets voor jou! Op 11 mei ging deze bite niet door, maar het ITem is té Hot om te laten liggen. Pak mee deze kennisdeler.

5 juli 2021

Van 5-15 juli dagelijks online Summer School, georganiseerd door EFL in samenwerking met de Duitse EBZ Business School (de hogeschool voor vastgoed). CorpoNet leden krijgen 30% korting – stuur een mail naar info@corponet.nl