Agenda

Hier houden we jullie op de hoogte van de activiteiten. De rode datum-blokjes zijn voor CorpoNet activiteiten de grijze voor activiteiten van externe partijen, wel gerelateerd aan onze sector uiteraard.

In 2020 zijn we gestart met een nieuw CorpoNet online event genaamd KennisBites; korte online sessies. De bites zijn gratis voor onze leden en duren maximaal 45 minuten. De inhoud wordt verzorgd door experts én CorpoNet-leden en we belichten één onderwerp per keer. Kennis en ervaring met dat onderwerp worden gepresenteerd en er is ruimte voor interactie. We gebruiken hiervoor het Microsoft Teams platform. Om zoveel mogelijk kennis te delen zijn de KennisBites toegankelijk voor alle medewerkers van woningcorporaties die lid zijn van CorpoNet. Voor vragen, tips of ideeën voor een KennisBite zijn wij via de mail bereikbaar: info@corponet.nl

2 juni 2022

Kom samen met je collega(s) naar Hilversum op 2 juni, wij verheugen ons op je komst! CorpoNet LIVE BITES: kennisdelen, een inspirerende spreker en natuurlijk veel gelegenheid om te netwerken.

8 juni 2022

Betere benutting van de woningvoorraad zorgt ervoor dat meer mensen kunnen wonen zoals ze willen én dat de woningvoorraad beter wordt benut, er minder grond voor uitbreiding van de woningvoorraad nodig is en de investeringen in uitbreiding lager zijn.

21 juni 2022

DIN is de Engelse samenwerkingspartner van CorpoNet, deze samenwerking staat garant voor internationale kennis die je niet wilt missen. Meld je aan via info@corponet.nl want CorpoNet leden krijgen korting, dat spreekt voor zich. Doe dat wel snel want vol = vol.