Wissel bestuur-voorzitter

Afgelopen 11 september tijdens de bestuursvergadering vond er een bestuurswissel plaats. De samenstelling van het bestuur werd niet gewijzigd, alleen de rol van voorzitter.

Vanaf 12 september is Roland Schweigl onze nieuwe voorzitter. Die naam heeft menigeen vaker gehoord. Roland is al sinds maart 2019 bestuurslid van CorpoNet en in deze hoedanigheid actief betrokken bij overleggen met onze stakeholders zoals Aedes en de kennispartners. Jullie kunnen Roland ook kennen als voorzitter van Woondynamcis, de gebruikersvereniging van Zig producten. Bekijk zijn Linkedinprofiel.

Marcel Rog, die voorzitter was vanaf november 2020, blijft als regulier bestuurslid tot eind van dit jaar actief in het bestuur. We zijn dankbaar voor Marcels inzet als voorzitter over de afgelopen jaren en blij dat hij nog even bij ons blijft.

We gaan vol vertrouwen verder met onze nieuwe voorzitter, die als geen ander de weg in onze sector weet. Samen met de leden blijft het bestuur werken aan innovatieve oplossingen en een toekomstbestendige corporatiesector.