wTCO editie2021

Wat denkt u …?
Heeft u meer of minder ICT-kosten dan een gemiddelde woningcorporatie?

Volgens de jaarlijkse ICT Benchmark voor Woningcorporaties heeft een woningcorporatie gemiddeld 164 euro per VHE aan ICT-kosten. Natuurlijk stond 2020 in het teken van de coronacrisis. Als gevolg hiervan hebben veel corporaties onverwacht geld moeten uitgeven om bijvoorbeeld thuiswerken te faciliteren. Onder andere dit effect zullen we onderzoeken in de komende editie van de ICT benchmark woningcorporaties. Benieuwd naar de belangrijkste conclusies en resultaten van afgelopen editie? Klik hier en download de hoofdconclusies.

Weten hoe de ICT-kosten bij woningcorporaties zijn beïnvloed door de coronacrisis? Je eigen ICT kosten benchmarken? Neem deel aan de ICT Benchmark Woningcorporaties 2021 (over boekjaar 2020). Krijg niet alleen zich op de ICT-kosten van jouw eigen corporatie, maar zie ook hoe deze zich verhouden met die van andere corporaties. Leer tevens hoe het staat met o.a. de volwassenheid van de ICT-functie van jouw corporatie en leer met collega-corporaties op welke wijze je kunt sturen op efficiëntere en betere inzet van ICT.

wTCO – gezamenlijk initiatief
De ICT Benchmark Woningcorporaties (of: wTCO – Woningcorporaties Total Cost of Ownership) is een gezamenlijk initiatief van CorpoNet, F-fectis en M&I/Partners. In 2001 vond de eerste editie van deze jaarlijkse benchmark plaats. Leden van CorpoNet krijgen 150 euro korting op hun deelnamebedrag.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Bij vragen kun je contact opnemen met Joep van der Spoel via joep.van.der.spoel@mxi.nl of via telefoonnummer 06 – 11 42 90 07.

wTCO19 (editie 2020, over boekjaar 2019)
Uit de jaarlijkse ICT Benchmark Woningcorporaties (wTCO) blijkt dat de ICT-kosten per verhuurbare eenheid (VHE) naar 164 euro per VHE gestegen zijn. Benieuwd naar de belangrijkste conclusies en resultaten van afgelopen editie? Klik hier en download de hoofdconclusies.