Oproep: Terug naar kantoor, hoe pakt u dit aan? een onderzoek van PWCo

COVID-19 blijft een ongekend effect hebben op onze wereldwijde gemeenschap. Organisaties zijn bezig met de weg terug naar kantoor, alhoewel in een nieuwe hoedanigheid. Thuiswerken / remote werken wordt gedeeld met tijd op kantoor. Veel organisaties denken na over het verminderen van het aantal kantoorwerkplekken. De beschikbare werkplekken op kantoor dienen ook beter beheerd te worden. Dit brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Om een beter inzicht te verkrijgen over de gebruikte methodieken om tot werkbare oplossingen te komen, voert PWCo een onderzoek uit onder woningcorporaties om met elkaar te delen wat de beste weg is naar een nieuwe realiteit.

Doel van het onderzoek is om alle opgedane kennis omtrent dit onderzoek te delen. Iedere deelnemende corporatie krijgt toegang tot de onderzoeksresultaten. Daarnaast worden deze resultaten ook opgenomen en gedeeld in de CorpoNet Kennisbite op 12 november 2020 (15.00 uur)

Op dit moment is het onderzoek in volle gang. PWCo heeft echter nog meer respondenten nodig die willen deelnemen aan het onderzoek. Hierdoor worden de resultaten van het onderzoek betrouwbaarder en daarmee waardevoller.
Daarom hierbij een oproep aan onze leden om mee te doen aan het onderzoek. Het is in de vorm van een online interview via Teams of (indien mogelijk) op locatie. Het interview neemt circa 30 tot 45 minuten in beslag.

Een tijdsinvestering die zich terugbetaald in waardevolle onderzoeksresultaten en adviezen omtrent het faciliteren van thuiswerken. Het onderzoek loopt tot 22 oktober 2020. Wil je deelnemen? Laat het zo snel mogelijk weten via info@corponet.nl