Oproep studenten HvA – Built Environment

Altijd leuk hoe studenten de weg naar CorpoNet weten te vinden. Wij dragen hier graag aan bij. Dit keer betreft het een oproep van twee studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

Onze namen zijn Derek Veenstra en Thoby Würdemann. Wij studeren beiden Built Environment (assetmanagement) aan de Hogeschool van Amsterdam. In opdracht van BouwLab R&DO en in samenwerking met Aedes en Bouwcampus zijn wij bezig met een afstudeeronderzoek waarin wij datagestuurd onderhoud van woningen onderzoeken. Voor het onderzoek zijn wij opzoek naar bestaande (praktijk)ervaringen op het gebied van datagestuurd onderhoud. Dit kunnen onderzoeken, pilots of operationele systemen betreffen. Wij vroegen ons allereerst af, of de leden van CorpoNet over zo’n use case beschikken (of een partij weten die over deze use case beschikt), en of wij diegene daar dan over zouden mogen interviewen. Dit interview neemt maximaal een uur in beslag. 

De uitkomsten van het onderzoek zullen in het eerste kwartaal van 2022 gepubliceerd worden. Partijen met een bruikbare inbreng zullen (met toestemming) worden vermeld in de publicatie.

Kun en wil je aan dit verzoek voldoen, stuur je e-mail dan naar:

Thoby Würdemann thoby.wurdemann@hva.nl
Derek Veenstra derek.veenstra@hva.nl