Nog 10 dagen!

Kun je je aanmelden voor de enquête die Albert van Heugten en Jorrit van de Walle op dit moment afnemen in de woningcorporatiesector aangaande de stand van de informatiebeveiliging. Wil je meer weten over dit onderzoek, waarvan deze enquête deel uitmaakt? Lees het in dit bericht.

Maar nu even de kern van onze vraag/oproep: op dit moment valt de response tegen. En iedereen weet dat dit de resultaten minder representatief maakt. Dat is jammer, want in deze tijd zouden we moeten weten dat we het ons niet kunnen veroorloven informatiebeveiliging als sluitpost te hanteren, ook in onze sector niet. Nederland scoort sowieso laag, volgens dit bericht, op cyberveiligheid. Best raar eigenlijk.
Dus kom op, doe mee aan deze enquête, die 20 minuten (benodigde tijd om alle vragen in te vullen) zijn een waardevolle investering. Alvast hartelijk dank, mede namens Albert en Jorrit.
Zo ga je direct naar de vragen (en informatie over het onderzoek) https://nl.surveymonkey.com/r/RCNV9BW

Wie kunnen er mee doen? Iedereen werkzaam bij een woningcorporatie. Want je bent of specialist (IT manager, security officer, netwerkbeheerder, etc.) of een gebruiker (dus niet werkzaam op de IT afdeling, maar je gebruikt wel IT-voorzieningen), en in veel gevallen ben je het allebei. Gelijk even tijd voor maken.