Korting EFL/EBZ Summer School

Wil jij als jonge professional in de corporatiesector de komende zomer, van 5-15 juli, je netwerk verbreden en innovatieve manieren leren om de meest urgente problemen van deze branche aan te pakken? Dan is de EFL/EBZ Summer School for Young and Early Career Professionals iets voor jou!

CorpoNet leden krijgen een korting van maar liefst 30% op de kosten voor deelname. Je betaalt dan geen 500 maar 350 euro. Wil je gebruikmaken van deze korting stuur je mail dan naar info@corponet.nl

Bekijk alvast het programma. Wij kunnen je nu al verklappen dat ‘onze’ Henk (Korevaar) en Daan Peters meedoen en wel op maandagochtend 12 juli. Want ‘an All-Digital Housing Associatio is natuurlijk qlinker. Maar er valt nog veel meer te beleven. En EBZ Business School is een serieuze opleider (hogeschool) op het gebied van vastgoed opleidingen. En onze Europese partner EFL is ook niet de minste organisatie. Een korte samenvatting uit de brochure: Deze editie van 2021 van de Summer School for Young and Early Career Housing Professionals wordt aangeboden in sessies via een interactief online platform. Het brengt studenten in discussie met vooraanstaande experts om te leren over opkomende praktijken in het digitaliseren van huisvesting en gemeenschapsdiensten om aan de behoeften van diverse gemeenschappen te voldoen, en om hun bewoners in staat te stellen elkaar te helpen. Studenten zullen samenwerken om te leren hoe organisatorische praktijken in Europa veranderen, en om digitale en slimme woninginnovaties kritisch te evalueren door de risico’s die ze opleveren – en de voordelen die ze bieden – te identificeren voor woningaanbieders, huurders en gemeenschappen.

Kijk of jij er je voordeel mee kunt doen, succes alvast!