InterConnectie*, een nieuw initiatief van CorpoNet

Onze ambassadeur Henk Korevaar heeft vorig jaar een overzicht gemaakt van de vele netwerken voor en door woningcorporaties. Henk is een netwerker pur sang en hij gelooft dat kruisbestuiving kan leiden tot vruchtbare ideeën, samenwerking, inspiratie en de door ons zo begeerde innovatie. Van hieruit is het idee ontstaan om actief onze CorpoNet leden te benaderen die ook lid zijn van een ander netwerk uit deze lijst.

Middels een kort interview/gesprek kunnen we elkaar zo informeren over onze uitdagingen, maar ook onze worstelingen; onze successen, maar ook onze blunders.

Fysiek netwerken is nu niet mogelijk, dus zoekt CorpoNet naar wegen om elkaar toch te bereiken en onze kennis te delen. We willen jullie op deze manier inspireren om elkaar te blijven opzoeken (zij het op digitale wijze), krachten te bundelen en wie weet … een voorbeeldige sector te worden. Samen kunnen we dat.

*)
Onder interconnectie wordt verstaan het koppelen van netwerken, zodat gebruikers van communicatiediensten kunnen communiceren over de grenzen van het netwerk dat de toegang verleent. Alle partijen die toegang bieden aan gebruikers moeten hun aangesloten gebruikers bereikbaar maken voor de gebruikers van andere partijen. Door de wederkerigheid van interconnectie kan in principe iedere gebruiker bellen naar (contact opnemen met) een gebruiker die is aangesloten op een ander netwerk.