Downloads

CorpoNet stelt haar producten die in de loop der jaren in samenwerking met de leden zijn ontstaan belangeloos ter beschikking. Zowel voor haar leden als andere geïnteresseerden. We vragen hiervoor wel het formulier hiernaast in te vullen. Zo houden we zicht op de interesse voor de diverse producten.

Wil je CorpoNet ondersteunen?

Om de producten verder te ontwikkelen hebben we de financiële support van onze leden hard nodig. Is de woningcorporatie waar jij werkt geen lid, maar draag je CorpoNet als hoeder van standaardisatie in de corporatiesector een warm hart toe? Word dan nu lid. Stuur een mail naar info@corponet.nl met de corporatiegegevens en we maken het in orde.

@ onze leden

Alle documenten die je hier kunt downloaden vind je ook in onze nieuwe ledenomgeving CorpoNet SharePoint. Nog geen toegang? Mail je verzoek naar info@corponet.nl

Download producten

Vul uw gegevens in en krijg toegang tot onze producten. Leden vinden deze documenten op CorpoNet SharePoint.

Voor meer informatie over hoe wij met jouw gegevens omgaan: zie onze Privacy verklaring.

Beschikbare downloads

Leden vinden deze documenten in CorpoNet SharePoint. Vraag toegang tot deze ledenomgeving aan via info@corponet.nl

CORA

Voor CORA 4.0 verwijzen we naar de CORAwiki

BIC

BBB

CorpoNet whitepapers

Heb je een idee, concept, boek of artikel?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe (innovatieve) ideëen die aansluiten bij de sector. Heb jij een idee, concept of plan voor een boek, artikel of ander soort publicatie? We denken graag met je mee, laat het ons weten!