De dynamiek van CORA

12 mei 2020 | CorporatieGidsLIVE – de dynamiek van CORA

De belangstelling was groot voor deze allereerste sessie binnen de allereerste online CorporatieGidsLIVE dag. Ruim 100 deelnemers keken naar de presentatie van het CORA kernteam, bestaande uit Arjen de Vries (Lefier), Jan Fock (Vestia) en Vincent Breuking (Woonstad Rotterdam).
Hoewel er na deze sessie vast nog behoefte is om meer en dieper in te gaan op deze referentie architectuur voor woningcorporaties, hoopt het kernteam met de sessie van vanochtend in ieder geval interesse voor en meer begrip van de CORA (versie 4 alweer) te hebben bereikt. Wil je de presentatie inzien, hieronder delen we het pdf ervan. Direct naar de CORA wiki

Binnenkort plannen we een KennisBite over CORA 4, houd hiervoor onze website in de gaten. Is jullie corporatie lid dan ontvangt de contactpersoon sowieso via de mail informatie over de geplande KennsiBites. Je mag natuurlijk altijd je naam en woningcorporatie mailen naar info@corponet.nl dan houden we je op de hoogte. Hier vind je algemene informatie over de KennisBites.