CorpoNet op CorporatiePlein

Volgende week is het zover, dan opent het CorporatiePlein (in bijna oude sferen) haar deuren. Uiteraard is ook CorpoNet present, je vindt ons in stand 18.

Wat valt er te halen in de stand van CorpoNet? Kennis, die we graag met jou delen! In de drie producten: BIC, CORA en VERA, die binnen ons ledennetwerk voor en door corporaties ontwikkeld zijn, zit werkelijk een fenomenale hoeveelheid kennis. Over informatiebeveiliging, over processen en procesketens, zoals bijvoorbeeld ‘incasso’ of ‘planmatig onderhoud’, over gegevensuitwisseling en nog veel meer.
Wil je weten hoe al deze kennis zich voor jouw kan ontsluiten, bezoek dan onze stand. Ook als jij jouw kennis met ons wilt delen natuurlijk! Want samen weten we meer en kunnen we werken aan digitale oplossingen voor een slagvaardige corporatiesector.

Graag tot volgende week!!

Nog niet aangemeld? Gauw even doen

Dan nog even dit: voor een bezoek aan het CorporatiePlein dien je bij de entree een coronatoegangsbewijs te tonen. Een coronatoegangsbewijs krijg je als je volledig gevaccineerd bent, een herstelbewijs van een positieve coronatest hebt of over een negatieve coronatestuitslag van minder dan 24 uur voorafgaand aan CorporatiePlein beschikt. Dit toon je aan met de CoronaCheck-app.