04
feb
15:00 - 15:45 uur|KennisBite over het meten van de wendbaarheid van jouw organisatie | Online via Teams

KennisBite #20: The Dolphin Index

KennisBite #20: The Dolphin Index

Misschien heb je er al van gehoord, misschien ook niet, maar vanuit het netwerk van onze international liaison Henk Korevaar kunnen we vandaag kennis maken met deze zogenaamde Dolphin Index. Het is een meetinstrument wat inzicht geeft in hoe wendbaar (vandaar de associatie met een dolfijn) en innovatief je als organisatie maar ook op niveau van medewerker(s) bent. Het invullen van een slimme set vragen leidt tot deze dolfijn-index. Daarna helpt TIM – Total Innovation Management – jouw organisatie om de creativiteit van elke individuele werknemer te doorgronden en te ontwikkelen.

The Dolphin Index is een commercieel product; in deze KennisBite maak je kennis met de Dolphin Index Organisation (Mark Brown is tijdens de sessie aanwezig) en leggen Mitros en Qlinker uit wat het voor hun organisatie betekent heeft.
Vandaag de dag  willen we graag weten hoe we het beste uit onze organisatie kunnen halen, maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. The Dolphin Index is er één van en wie weet is dat een methode waar jij blij van wordt, het zou zo maar kunnen als je aan zo’n lachende dolfijn denkt.

Meedoen? Meld je dan nu aan   Let op de corporatie waar je werkt moet lid zijn van CorpoNet

Kijk alvast op deze website
Dit is waar de Dolphin Index Organisation in gelooft:

2 complementaire aannames

Veronderstelling 1 – Levens vervullen, succesvolle organisaties
Mensen hebben een enorm potentieel en kunnen veel meer voldoening geven aan hun werk en kunnen hun potentieel realiseren op manieren die veel ‘succesvollere’ organisaties creëren

Veronderstelling 2 – Succesvolle organisaties, een betere wereld
Organisaties kunnen ‘succesvoller’ zijn op manieren die de wereld een betere plek maken