14
jan
11:00 - 12:30 uur|Online via ZOOM - aanbieder Aedes

Lanceerbijeenkomst processenboek

Lanceerbijeenkomst processenboek

Een goed beschreven proces bespaart tijd en geld. Het helpt om processen efficiënter uit te voeren en beter te digitaliseren. Ook draagt het bij aan betere sturing en vermindering van risico’s. Om woningcorporaties hierbij te helpen zijn Aedes en CorpoNet het project Processenboek gestart. Op donderdag 14 januari 2021 lanceert Aedes het eerste deel van het Processenboek in een online bijeenkomst.

Het afgelopen jaar is het incassoproces in kaart gebracht en het is nu klaar voor gebruik. Tijdens de lancering krijgt u uitleg over de toepassing, u doet nieuwe inzichten op en leert van andere corporaties. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden (via de website van Aedes) kan hier, daar vind je ook de downloads  pilot-uitwerking van het incassoproces en de praatplaat bij het processenboek.

  • Datum: donderdag 14 januari 2021
  • Tijd: 11.00 uur – 12.30 uur

De bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Via Aedes ontvangt u enkele dagen voor de bijeenkomst een deelnamelink. Na de bijeenkomst is er mogelijkheid tot netwerken en vragen te stellen.

Voor wie?
Deze bijeenkomt is interessant voor iedereen die binnen de corporatie te maken heeft met processen en/of procesmanagement, informatiemanagement, digitalisering, sturing en verantwoording. U kunt deelnemen aan deze bijeenkomst wanneer uw corporatie lid is van Aedes.