4 maart 2024

KennisBite Livegang RDV 1.0

De Referentie Digitaliseringsvisie RDV 1.0 is inmiddels opgeleverd, wat ging er aan vooraf en wat zijn de belangrijkste leerpunten? Je hoort het tijdens deze KennisBite.

Presentatie door de trekkers van dit project: Marcel Rog (Woonpartners Midden-Holland, tevens voorzitter CorpoNet), Marije de Vreeze (Vidomes, tevens bestuurslid CorpoNet), Luc Wolfs en Colin van Gulik (beide van PWCo)

Door corporaties – voor corporaties, zo delen we bij CorpoNet al ruim 20 jaar onze kennis; zo ook in het project genaamd RDV, wat staat voor Referentie Digitaliseringsvisie. Na de kick-off in december 2022, is er door enthousiaste CorpoNet-leden (medewerkers van woningcorporaties die het belang van kennisdelen zien en daar actief aan bijdragen) in een aantal online sessies samengewerkt en veel waardevolle input opgehaald. De verwerking ervan duurde even, mede omdat verwachting en resultaat niet helemaal overeen kwamen, maar uiteindelijk staat er nu een eerste versie van de RDV, aangevuld met vijf factsheets. Voor elke thema eentje om snel geïnformeerd te worden, maar onlosmakelijk verbonden aan het hoofddocument.

Deze KennisBite is een herhaling van die van 10 januari j.l., om zoveel mogelijk deelnemers van het project de gelegenheid te geven deel te nemen aan dit slotakkoord.

Voor wie is deze KennisBite bedoeld?
Vooral voor de deelnemers van dit project.
Heb je niet meegedaan, maar ben je wel geïnteresseerd ook dan kun je je natuurlijk aanmelden.