21 juni 2022

International Learning Experience DIN-CorpoNet

DIN is de Engelse samenwerkingspartner van CorpoNet, deze samenwerking staat garant voor internationale kennis die je niet wilt missen. Meld je aan via info@corponet.nl want CorpoNet leden krijgen korting, dat spreekt voor zich. Doe dat wel snel want vol = vol.

Henk Korevaar is bij CorpoNet de man die de internationale contacten onderhoudt, zo ook met het Disruptive Innovators Network, kortweg DIN, uit het Verenigd Koninkrijk. In de zomer van 2019 kwamen 21 DIN leden voor de eerste keer op bezoek in Nederland. In het najaar van 2019 is een aantal CorpoNet leden naar Londen geweest waarbij ze onder andere de jaarlijkse summit van het Disruptive Innovators Network bezochten.
Van 21 – 23 juni komt dit netwerk voor een studiebezoek naar Nederland. Zij verblijven in Amsterdam en daar zullen de ontmoetingen ook plaatsvinden, onder andere bij Circl, de circulaire hub van ABN AMRO, Fasfion for Good en Salesforce.

Update 28 april: Vanuit Engeland doen 26 deelnemers mee aan de studiereis naar Nederland.

Er zijn boeiende sprekers geboekt zoals Bas Boorsma, Chief Digital Officer, gemeente Rotterdam; Andrea van der Vaart, Managing Partner, Chaptr2; Sultan Çetin, PhD Candidate @TU Delft; Richard Van der Zee, oprichter en CEO, SKARP; Dirk Huibers, medeoprichter en CEO, Spotr; Frans Leurink, oprichter, GloBLD; Marjolein Crone, Directeur, ASG; Phillippe van Gorp, Commercial Director, Area of People; Antony van Hoeven, Regional Vice President NGO NL, Salesforce; Dennis Berger, Senior projectleider I&A, Havensteder.

Daarnaast hebben we nog de volgende sprekers weten te boeken: Janneke de Wagt van Woonzorg, Sven Mannens van DI BLue OnLine, Warner Thijssen van De Key samen met Rene Stamer van GuestCompass, Raymond van Ham van WinVision, Carla Groot-Djakou van Perspectief & Impact samen met Thijs Struijk-Kafchi van Sustainability.games en Joep van de Spoel van M&I/Partners, Jurgen de Ruiter van Trevian, Gijs Pel van Momentummakers en Mirjam Cassee van Chaptr2.

Wat is er allemaal gebeurd na het laatste bezoek, hoe is onze (woon)wereld veranderd en wat kunnen we over en weer van elkaar leren? Ben jij in voor deze overzeese kennisuitwisseling en wil jij jezelf ook graag profileren in dit netwerk? Laat dit dan weten aan Henk Korevaar via info@corponet.nl

Wees er snel bij, vol = vol.