30
jun
09:00 - 17:00 uur|Online

International Housing Summit

Let op dit is een 2-daags ONLINE-event: 30 juni + 1 juli 2020

International Housing Summit

Let op dit is een 2-daags ONLINE-event: 30 juni + 1 juli 2020

Wil jij weten wat er op de internationale huisvestingsmarkt speelt, wil je je kennis daarover delen met andere professionals, zijn jullie als Nederlandse woningcorporatie innovatief bezig en wil je dat graag laten zien? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de International Housing Summit. Deze summit wordt dit jaar volledig online georganiseerd. Mooie kans om zonder reistijd en -kosten, vanuit je eigen huis of met een paar collega’s vanuit het kantoor, de internationale markt voor huisvesting te ontdekken en zien wat er speelt in de nieuwe post-covid wereld. Want zoals te lezen valt in het programma (zie pdf hieronder) de lessen die tot nu toe geleerd zijn worden meegenomen in het nieuwe denken, de nieuwe oplossingen en de nieuwe manier van werken. Laat je inspireren en doe mee! Hier lees je meer over dit event en de organisator.

Ben je lid van CorpoNet dan geldt er een speciale prijs voor jullie! Deelname aan deze Internationale Summit -30 juni/1 juli- kost voor CorpoNet leden 99 Engelse Pond (ex VAT). Je kunt hiervoor de aanmeldknop hieronder gebruiken.

‘Onze’ Henk (Korevaar) zwerft zelf graag over de wereld, toen dat vanwege corona niet meer kon was hij een van de eersten die de vrijmibo met zijn internationale netwerk (met o.a. contacten in Canada, Nigeria, UK) online voortzette. Henk heeft nauw contact met Ian Wright van het DIN network, samen hebben ze dit initiatief opgestart en de CIH meegekregen. Je kunt hem dan ook alles vragen over dit online-event. Je bereikt Henk via info@corponet.nl

Natuurlijk doet Henk mee als spreker op deze summit, op dag twee tijdens de zogenaamde ‘lightning talks’ introduceert hij samen met Daan Peters en Danielle Koeken het Qlinker concept. Bekijk het programma, er valt genoeg te beleven deze twee dagen, wacht niet langer en meld je aan.