12
mrt
16:30 - 17:30 uur|vanuit jouw bureaustoel

Gratis webinar ‘Hoe plan je een gebruikerstest’ aangeboden door testmonitor.com

Gratis webinar ‘Hoe plan je een gebruikerstest’ aangeboden door testmonitor.com

Weten of je software werkt is één ding, weten of je gebruikers ermee kunnen werken een andere. Te vaak wordt het testen van software of apps voor de lancering vergeten, ingekort of afgeraffeld. Terwijl herstelwerk achteraf meer tijd en geld kost. Beter testmanagement is dus belangrijk voor veel IT-managers en softwareontwikkelaars. Op donderdag 12 maart om 16.30 uur organiseert TestMonitor daarom het online evenement ‘Next Level Testing: hoe plan je een gebruikerstest?’ Toegang is gratis, vanuit de bureaustoel. 

Tijdens het webinar ‘Hoe plan je een gebruikerstest?’ worden best practices gedeeld over het plannen van software en app-testing. Spreker René Ceelen geeft praktische tips voor een robuuste en herbruikbare planning (in het Engels). Hij gaat in op milestones, capaciteitsplanning, prioritering van tests en met managen van de voortgang. Deelnemers ontvangen ook een planning checklist. In één uur krijg je veel nieuwe praktische test inzichten. Deelname is gratis na aanmelding via https://www.testmonitor.com/webinars

Het ‘Next Level Testing’ event met als thema ‘Hoe plan je een gebruikerstest?’ wordt georganiseerd door TestMonitor. TestMonitor is een Nederlands bedrijf (gevestigd in Gorinchem) dat een online tool biedt voor gebruikerstesten: http://www.testmonitor.com. Vanuit de visie dat gebruikerstesten zo makkelijk mogelijk moet zijn, leggen ze in het ontwerp van hun testmanagement tool de nadruk op eenvoud en gemak. Daarnaast delen ze hun kennis over testmanagement, via de website en tijdens online evenementen zoals op 12 maart 2020.