4 oktober 2022

Dutch Canadian Circular Alliance (DCCA) – online te volgen

Laat je inspireren door de keynote speaker Thomas Rau, tijdens de lancering van dit nieuwe samenwerkingsverband tussen Nederland en Canada.

Onze international liaison Henk Korevaar ziet nog weleens wat interessants voorbijkomen, zo ook deze uitnodiging van de Dutch Canadian Circular Alliance (DCCA). Dit samenwerkingsinitiatief tussen Nederland en Canada wordt op 4 oktober gelanceerd in Toronto en is via een livestream te volgen. Vanuit CorpoNet willen we jullie van harte uitnodigen je te laten inspireren door de keynote speaker Thomas Rau. Deelname is gratis, het begint om NL-tijd 15.00 uur en je kunt je tot 3 oktober aanmelden. Hoewel deze samenwerking zich niet exclusief richt op woningcorporaties, is circulariteit, een wereld zonder afval, voor iedereen belangrijk. Get inspired!

Invite DCCA Conference – October 4, 2022

Thomas Rau is de oprichter van architectenbureau RAU, vooral bekend om zijn duurzame en circulaire gebouwen. Turntoo is door hem opgericht, echt even kijken op de website. En wat dacht je van het materialenpaspoort/Madaster. In 2013 werd Rau uitgeroepen tot architect van het jaar.

Aanmelden kan tot 3 oktober