19 oktober 2021

KennisBite #36: DigiChallenge

Hoe maak en houd je je medewerkers digitaal vaardig? VVA innovatisering ontwikkelt daar diverse tools voor en Woonkracht10 ging ermee aan de slag.

Presentatie: Rick Swinkels (VVA innovatisering) en Leendert Joosse (Woonkracht10)

Digitaal werken is de norm. Sinds corona is de wereld in rap tempo verder gedigitaliseerd en dat zal de komende jaren blijven toenemen. Dat vraagt van medewerkers dat zij over de nodige digitale vaardigheden en mindset beschikken. Zodat zij efficiënt, effectief en met plezier kunnen blijven werken. Digitaal vaardig worden begint met in beweging komen, om vervolgens in beweging te blijven. Het is vergelijkbaar met je lichamelijke conditie op peil houden. De DigiChallenge zorgt voor het duwtje in de rug om medewerkers in beweging te krijgen en hun vaardigheden, vindingrijkheid en vertrouwen op gebied van digitaal werken te trainen. Hoe krijgen we de boel in beweging? Door gamification!

Tijdens de CorpoNet Kennisbite vertelt Rick Swinkels van VVA-innovatisering je alles over de DigiChallenge en hoe dit programma de corporatie en haar medewerkers spelenderwijs kan ondersteunen.