12
mei
09:30 - 16:00 uur|Expo Houten

CorporatieGids LIVE Kennisdag

 

 

CorporatieGids LIVE Kennisdag

 

 

!! CorporatieGids Live gaat op 7 april niet door en wordt verplaatst naar dinsdag 12 mei !! Ontwikkelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden indien nodig wordt de datum aangepast.

 

Dinsdag 12 mei vindt de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen. De vakgebieden zijn Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT. CorpoNet is ook aanwezig en neemt de invulling van de plenaire sessie De dynamiek van CORA voor haar rekening.

Vanaf CORA 4 is de referentiearchitectuur voor woningcorporaties te raadplegen via een wiki. Een dynamische omgeving om sneller nieuwe ontwikkelingen toe te voegen.  CORA4 is sterker gericht op de inrichting van de bedrijfsvoering en maakt daarmee een betere vertaling naar procesoptimalisatie, control, risicomanagement en IT mogelijk. Het fundament van CORA 4 wordt gevormd door het nieuwe CORA kennismodel. Maar waarom is zo’n kennismodel eigenlijk nodig? En hoe pas je CORA 4 toe? Het CORA kernteam komt het aan u uitleggen. Een schets van de nieuwe CORA en de mogelijkheden om zelf invloed uit te oefenen op de doorontwikkeling. En u krijgt een preview van wat er in de komende maanden in de CORA opgeleverd wordt. Zeker de moeite waard om aan te schuiven bij deze plenaire sessie.

Klik hier voor het volledige programma en het aanmeldformulier.