2 juni 2022

CorpoNet LIVE BITES

Kom samen met je collega(s) naar Hilversum op 2 juni, wij verheugen ons op je komst! CorpoNet LIVE BITES: kennisdelen, een inspirerende spreker en natuurlijk veel gelegenheid om te netwerken.

Eindelijk is het zo ver!

Op 2 juni krijgen we de kans om elkaar eindelijk weer eens ‘in het echt’ te ontmoeten.

Kom daarvoor naar het CorpoNet LIVE BITES event. We zitten op een bijzondere locatie, namelijk het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Wie kent het spectaculaire gebouw met die unieke glasgevel niet? Van binnen is het al even kleurrijk en inspirerend. Kortom een fijne centraal gelegen locatie om elkaar te ontmoeten.

Aanmelden voor CorpoNet leden  / Relaties van CorpoNet kunnen zich hier aanmelden.

CorpoNet wil de band met haar leden verstevigen, zeker na de twee coronajaren waarin we elkaar alleen virtueel zagen. Cruciaal voor ons netwerk is het delen van onze kennis en samenwerken. Dat hebben we afgelopen twee jaar dankzij alle moderne technologie ook vanuit huis succesvol kunnen doen. Maar nu is het tijd elkaar weer fysiek te ontmoeten, de banden aan te trekken, elkaar te informeren en inspireren. We verheugen ons op de komst van jullie allen. Ons streven is om die dag minstens een 50/50 verhouding leden-overige belangstellenden te hebben. Meer leden mag ook!

Deze dag zal vooral in het teken staan van kennisdelen, iets waar CorpoNet al vanaf het jaar 2000 actief in is. Volgens ons is dit nog steeds de beste manier om tot een sterke corporatiesector te komen, die in staat is de grote uitdagingen waar zij voor staat aan te gaan.
CorpoNet richt zich voornamelijk op: architectuur van de bedrijfsvoering, digitalisering van processen en diensten en informatiebeveiliging; vanaf nu noemen we dit onze werkgebieden, met als overkoepelend werkgebied: kennisdelen.

Programma CorpoNet LIVE BITES event

INLOOP & BITES

  • Van 12 tot 12.45 uur: binnenlopen, netwerken en lunchen

 

KENNIS & BITES

  • Van 13:00 tot 15:00 uur het voeden van onze kennis door een cocktail van KennisBites.

met van ± 14.30 tot 15.00 een korte pauze

  • Van 15:00 tot ± 15:45 uur een keynote speech van Ruud Veltenaar. Ruud is spreker en auteur en spreekt over vitale oplossingen en ideeën voor de 21e eeuw. Hij spreekt over de toekomst van digitalisering en innovatie rond thema’s als wonen en duurzaamheid.

 

BORREL & BITES

  • Van 16.00 tot ±17.30 uur borrel & bites netwerken. Alle opgedane kennis verdiepen we hier op persoonlijk niveau. Bezoek hiervoor onze vier werkgebieden: architectuur, digitalisering, informatiebeveiliging en kennisdelen. Stel je vragen, opper je ideeën, maak kennis met (bestuurs)leden, verbreed je netwerk en ga geïnspireerd naar huis.

 

Let op: Exclusief voor leden van CorpoNet is er de mogelijkheid voor een rondleiding, vol = vol

Voor de vroege vogels is er vanaf 11 uur de mogelijkheid om (in groepjes van maximaal 15 personen) deel te nemen aan een rondleiding. Er is plek voor drie groepjes en ‘wie het eerst komt’ … geldt. Maak in een rondleiding kennis met het prachtige gebouw en krijg een exclusief kijkje in de collectiedepots, waar we de mediahistorie van Nederland bewaren. Deze optie kun je aangeven op het aanmeldformulier, de inloop is vanaf 10.45 uur.

Aanmelden voor CorpoNet leden  / Relaties van CorpoNet kunnen zich hier aanmelden.