20
feb
10:00 - 17:30 uur|Carlton President hotel - Utrecht

ALV+

Zet deze datum in jouw agenda!

ALV+

Zet deze datum in jouw agenda!

 

De aanmelding is gesloten, maar wil je je alsnog aanmelden stuur dan een mail naar info@corponet.nl met daarin je naam, functie en corporatie waar je werkt en je 1e en 2e voorkeur voor de sessies in het middagprogramma.

Op donderdag 20-02-2020 is onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) en zoals jullie gewend zijn houden we het niet alleen bij de ALV. Toch eerst aandacht voor onze ALV, we vinden het namelijk belangrijk om met jullie terug te kijken op 2019 en jullie feedback te krijgen. CorpoNet werkt onder andere aan standaardisatie binnen de corporatiesector, hoe meer mensen daar aan meewerken hoe sneller we kunnen doorontwikkelen. Dat doen we uiteraard niet tijdens de ALV, maar het is wel goed om samen de koers voor de toekomst te beschouwen. Dus kom vooral. Ook omdat het inmiddels 20 jaar is geleden dat we met kennis delen zijn begonnen en de dag dus een feestelijk tintje heeft. We verheugen ons op jullie komst.

De ochtend is gereserveerd voor onze leden, samen beschouwen we het afgelopen jaar tijdens de algemene ledenvergadering. Aansluitend lunchen we met elkaar waarbij ook de overige genodigden kunnen aansluiten.
In de middag beginnen we met de stand van zaken omtrent de ‘kroonjuwelen’ van CorpoNet, te weten BIC/BIC Building Blocks, CORA, VERA en De 2030-dialoog. Daarna volgt ieder twee sessies naar keuze. Hieronder kun je lezen wat er die middag te ontdekken is. We sluiten af met een uitgebreide netwerkborrel, er zijn nieuwe gezichten onder ons dus pak je kans om je netwerk te actualiseren.

Programma

10.00   Inloop en ontvangst van de CorpoNet leden
10.45   Opening en welkom
11.00   Algemene Leden Vergadering

12.30   Lunch en inloop/ontvangst van overige genodigden
13.30   Start middagprogramma met pitches van de CorpoNet kroonjuwelen
14.30   Korte pauze
14.45   Parallelle sessies
16.00   Uitgebreide netwerkborrel

Deze workshops zijn in de middag te volgen. De sessies worden parallel aan elkaar gehouden en er zijn twee rondes. Op het aanmeldformulier kun je je keuzes aangeven.

Visueel vergaderen (Getekend Verslag)
Van denkbeelden naar beelddenken
Leer eenvoudige figuren en symbolen tekenen en kernachtige tekst schrijven. Teksten die je leert verwerken in een tekening. Zo maak je (complexe) theorie inzichtelijk door heldere tekeningen.
En informatie over welke visuele overlegvormen te gebruiken zijn in vergaderingen of brainstormsessies.

AVG-Escaperoom (VVA-informatisering)
Privacy bewustzijn vergroten, maar dan leuk!
Met de privacywet – de AVG – is er steeds meer aandacht voor informatiebeveiliging, privacy en gegevensbescherming.
Of ze nu willen of niet, organisaties moeten aan allerlei verplichtingen voldoen.
Met z’n allen zijn we druk bezig om zowel technisch als organisatorisch de zaakjes op de rit te krijgen. Maar vergeten we dan niet iets? Natuurlijk, de medewerkers! Hoe zorgen we ervoor dat iedereen mee wil en gaat doen en op een bewuste manier veilig omgaat met persoonsgegevens?

Haal alles uit Microsoft Teams (Microsoft)
Ontdek de geheimen van succesvol teamwerk
Wanneer je als team een plek hebt waar je dingen kunt maken en beslissingen kunt nemen, zijn er geen grenzen aan wat je samen kunt bereiken.
Microsoft Teams brengt alles samen in een gedeelde werkruimte waar je kunt chatten, kunt vergaderen, bestanden kunt delen en met zakelijke apps kunt werken.

In vijf stappen naar datagedreven werken (Antea Group)
Datagedreven werken kan woningcorporaties veel brengen. Sneller, gerichter en kostenefficiënter werken. Betere en duurzamere oplossingen voor onze leefomgeving. Dit vraagt wel om een aanpak waarin domeinkennis, technische expertise en kennis van processen én veranderen elkaar vinden. Maar waar, hoe en met wie moet je beginnen? Goed om te weten dat je in vijf stappen deze manier van werken eigen kan maken en succesvol kan toepassen.

Tijdens deze interactieve sessie ga je op ontdekkingsreis in de wereld van de slimme leefomgeving en datagedreven werken.

Thema’s die aan bod komen: #de slimme leefomgeving #databeheren én delen #dewegnaardatagedrevenwerken #bestpractices # hetnutvandata-analyses #organisatiecultuur #sensoring

________

Bereikbaarheid Carlton President
Floraweg 25 – 3542 DX Utrecht

Met het OV
Vanaf Utrecht CS neem je bus 73 richting Maarssen.
Stap bij bushalte Zonnebaan uit en loop een klein stukje terug onder het viaduct door (± 4 minuten).
Met de auto kan ook natuurlijk, er zijn ruim 200 gratis parkeerplaatsen.