10 september 2024

KennisBite #AI ontrafeld: van theorie naar praktijk

Kunstmatige intelligentie daar kunnen we niet meer omheen, verantwoord en veilig toepassen leren we gaandeweg, met name door onze kennis te delen! Dat doet Woonin in deze KennisBite over AI en hoe zij ermee van theorie naar praktijk gingen. Inclusief de fouten die gemaakt werden. Ook interessant voor bestuurders, want strategie/beleid specifiek voor het toepassen van AI (bij Woonin) is onderdeel van deze sessie.

Presentatie: Alexander Quintino Pereira, Manager Informatievoorziening & Facility solution Woonin + bestuurslid Woondynamics en Bryan Yau – AI, Robotics en Security officier Woonin

Woonin gelooft in de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) om bedrijfsprocessen te optimaliseren en groei te stimuleren. Hun AI-beleid dat samen met Casade en Northwave is opgesteld vormt de leidraad voor verantwoord gebruik van deze technologie, terwijl het pilotproject met Copilot Pro de weg baant voor succesvolle implementaties. Zo achterhalen ze niet alleen de kansen, maar ook de gevaren, zodat er passende maatregelen genomen kunnen worden om het gebruik optimaal breed te implementeren.

Woonin laat met een demo zien hoe Copilot Pro samenwerkt met Teams, taken automatiseert en inzichten biedt die de besluitvorming verbeteren. Ontdek hoe AI jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen en leren van de successen én de fouten van Woonin!

Voor wie is deze KennisBite bedoeld?
Of je nu een bestuurder, eindverantwoordelijke voor informatievoorziening, AI-specialist, security officer, ICT-adviseur, communicatiemedewerker of financiën/administratie medewerker bent, deze sessie laat van strategie tot aan een demo heel concreet de voor- en nadelen zien van AI. Ontdek hoe Woonin AI naadloos integreert in MS Office-applicaties, zodat elke medewerker dagelijks kan profiteren van slimmer werken en hoe zij gevaren mitigeren.

Wat weet je nadat je de KennisBite hebt gevolgd?
– Waar je aan moet denken bij AI beleid;
– Wat Copilot Pro kan doen voor een woningcorporatie;
– Welke gevaren er aan AI zitten voor een woningcorporatie en hoe die gemitigeerd kunnen worden;
– Hoe je de opgedane kennis en informatie kan inzetten voor je eigen organisatie.