13
okt
09:00 - 11:30 uur|online, eigen werkplek / Studio A12

Aedes Innovatielab #2

Aedes Innovatielab #2

Wat doe jij morgen en hoe werk jij in 2025? Aedes biedt je met het tweede Innovatielab een plek waar ze inspireren, leren en vernieuwen. Je krijgt een prikkelend programma vol positieve energie en verwondering. Kortom: daar wil je bij zijn! Meld je daarom nú aan voor dit bruisende online evenement op dinsdag 13 oktober 2020. Live vanuit Studio A12.

Het Innovatielab is de plek voor inspiratie, leren en vernieuwing.

Wat kun je verwachten? 
Een ochtend boordevol innovatie en inspiratie. Met geweldige sprekers. Dit najaar gevolgd door leuke, concrete workshops (#hoedan): hoe kun jij met de nieuwe inzichten aan de slag? Anders dan Lab#1 is het een grotendeels online evenement. Zonder reistijd dus, maar met dezelfde energie en inspiratie!

Sprekers 

Pim de Morree van Corporate Rebels predikt make work more fun. Hoe dan? Met die vraag bezocht hij samen met zijn compagnon wereldwijd honderden bedrijven en schreef er een boek over met een bucketlist voor mensen die willen toewerken naar een (plezierig) bedrijf.

Hoe ontwikkelde Ben van de Burg zich van schaatser tot it-ondernemer en mediapersoonlijkheid? Hoe bleef Herbert Blankesteijn, opgeleid als natuurkundige, overeind als techjournalist? Ze vragen het elkaar in de afsluitende keynote. Vragen stellen kunnen ze, want samen maken ze de bekende podcast De Technoloog van BNR. Vragen beantwoorden kunnen ze ook, dus grijp deze kans en krijg antwoord op jouw prangende vragen.

Natuurlijk is de energieke dagvoorzitter Ergin Borova er ook weer bij!

Je kunt je hier aanmelden voor dit Aedes event